Over E-Activ

E-Activ is opgericht in januari 2020 door Joseph Nyembo. Ons bedrijf is een belangrijke speler in de implementatie van actieve en zeer esthetische architecturale gevel- en lichtkoepelsystemen in gebouwhuiden. Onze expertise en capaciteiten om te handelen vanaf het conceptuele idee tot en met de voltooiing van het project, onderscheiden ons van de concurrentie.

Wij bieden een volledig op samenwerking gerichte aanpak, waarbij onze uitgebreide kennis van gevelbouw, integratie van actieve componenten in gebouwschillen, internationale handel en specifieke ontwerpvereisten tot uw beschikking staan.

Meer over Joseph Nyembo

Joseph, de drijvende kracht van het bedrijf, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Hij begon zijn carrière als verkoop- en projectmanager bij één van de dochterondernemingen van ENGIE, gespecialiseerd in de productie van fotovoltaïsche oplossingen op maat voor industriële en bouwtoepassingen.

In 2010 deed hij met succes zijn eerste ervaring op met architecturale fotovoltaïsche oplossingen bij de bouw van de daken met dubbele beglazing van het iconische gebouw Carreau du Temple in Parijs.

Later zette hij zijn professionele carrière voort als Business Development Manager Architectural Glass Products bij AGC Glass Europe en realiseerde hij veel verschillende unieke projecten in Moskou (Zaryadye Park), Koeweit (Jahra Court Complex) en Marokko (Gare de Kenitra en Rabat).

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek

Wilt u graag een beroep doen op onze kennis en expertise? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U komt dan meteen te weten wat wij voor u kunnen betekenen.