Zonnepanelen van E-Activ: uw partner voor duurzame energie

Heeft u interesse in zonnepanelen op uw dak? Dan bent u welkom bij E-Activ. Wij zijn dé specialist op het gebied van zonnepanelen in België. Zowel voor het produceren als het plaatsen én leveren van residentiële en commerciële zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Zonlicht omzetten in elektriciteit

Wij bieden hoogwaardige zonnepaneleninstallaties aan die u helpen om duurzaam en kostenbesparend energie op te wekken. Met onze systemen, die werken op basis van zonnecellen, zet u zonlicht om in elektriciteit.

Groene energie

De groene stroom die u hiermee produceert, kan direct gebruikt worden in uw huis of bedrijf, opgeslagen worden in batterijen, of teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet.

Hoogwaardige zonnepanelen
voor iedereen

Bij E-Activ zijn we van alle markten thuis en bieden we zonnepanelen aan voor zowel particulieren als bedrijven:

Residentiële zonnepanelen

Wilt u thuis residentiële zonnepanelen laten plaatsen? Dan gaat u een mooie toekomst tegemoet. Dankzij onze zonnepanelen geniet u thuis van goedkope en betrouwbare energie. Bovendien kunt u de energie die u niet gebruikt, opslaan in een thuisbatterij om later te gebruiken.

Residentiële zonnestroominstallaties zijn kleiner dan de exemplaren voor bedrijven. Bovendien heeft u er minder zonnepanelen voor nodig, wat dan weer een financieel voordeel is.

Commerciële zonnepanelen

In tegenstelling tot residentiële zonnestroominstallaties, zijn commerciële zonnestroominstallaties een stuk groter. Deze worden meestal gebruikt voor grote bedrijfspanden. Wilt u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf drastisch verminderen en duurzame energie opwekken? Kies dan voor de commerciële zonnepanelen van E-Activ!

Aarzel niet en kies voor onze zonnepanelen

Zowel residentiële als commerciële zonnepanelen (installaties) of zonnestroominstallaties volgen hetzelfde basisprincipe. Echter zijn er aanzienlijke verschillen in schaal, installatiecomponenten, aansluitvoorwaarden, kosten, financiering, energiebeheer, onderhoud en wettelijke vereisten. Bij E-Activ hebben we de expertise om zowel residentiële als commerciële klanten te helpen bij het kiezen en installeren van de juiste zonnepanelen voor hun specifieke behoeften.

Op maat gemaakte oplossing

Of u nu uw huishouden wilt verduurzamen of uw bedrijf wilt voorzien van betrouwbare zonne-energie, wij staan voor u klaar met op maat gemaakte oplossingen en professionele service. Vraag ons gerust om meer informatie bij interesse!

De voordelen van zonnepanelen

Kiezen voor zonnepanelen is altijd een goed idee. Er zijn namelijk heel wat voordelen aan verbonden! Hieronder vertellen we er u graag meer over:

Zonnepanelen zijn duurzaam

Één van de grootste voordelen van zonnepanelen is hun positieve impact op het milieu. Door zonne-energie te gebruiken, vermindert u uw afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, die schadelijk zijn voor het milieu en bijdragen aan klimaatverandering. Zonnepanelen produceren geen schadelijke uitstoot, waardoor ze een schone en duurzame energiebron zijn.

Kostenbesparend

Werken zonnepanelen nu echt? Zeker! Met zonnepanelen kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Hoewel de initiële investering hoog kan lijken, verdienen de meeste huishoudens en bedrijven deze kosten binnen enkele jaren terug door de lagere energiekosten. Bovendien zijn er diverse subsidies en fiscale voordelen beschikbaar die de aanschaf van zonnepanelen nog aantrekkelijker maken.

Waardevermeerdering van uw pand

Als uw dak geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen, kan dit een aanzienlijke waardevermeerdering van uw pand teweegbrengen. Gaat u later uw pand verkopen? Dan zijn zonnepanelen een aantrekkelijk kenmerk voor potentiële kopers, omdat zonnepanelen hun toekomstige energiekosten verlagen en hen helpen om duurzamer te leven.

Onafhankelijkheid van energieleveranciers

Als u kiest voor zonnepanelen, bent u minder afhankelijk van traditionele energieleveranciers en hun vaak fluctuerende tarieven. Met behulp van de zon wekt u uw eigen hernieuwbare energie op en heeft meer controle over uw energiekosten.

Waarom kiezen voor E-Activ?

Bij E-Activ staan we bekend om onze expertise en ervaring in de zonne-energiesector. Zowel residentiële als commerciële klanten kunnen bij ons terecht om te genieten van onze uitgebreide dienstverlening.

Hieronder leest u waarom kiezen voor E-Activ voor uw zonnepaneelinstallatie de beste keuze is:

Wij bieden een totaalpakket aan

Wie kiest voor E-Activ, die geniet van een totaalpakket. Waar veel van onze concurrenten alleen het product leveren, kiezen wij ervoor om het totaalpakket met product én diensten te leveren. E-Activ dekt alles: wij beschikken over de knowhow om uw zonnepanelen te produceren, installeren en elektrisch aan te sluiten.

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten

Bij E-Activ werken we uitsluitend met zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Wij staan zelf in voor de productie van onze producten en verzekeren u van panelen die duurzaam en efficiënt zijn en die een lange levensduur hebben.

Wij zorgen voor een professionele installatie

Ons team zorgt voor een professionele en veilige installatie van uw zonnepanelen. Wij houden rekening met alle technische en esthetische aspecten om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert en er goed uitziet.

Wij bieden maatwerkoplossingen aan

Elk pand is anders. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie. Het maakt niet uit voor welk soort gebouw u zonnepanelen nodig heeft, wij hebben de expertise om de perfecte oplossing aan te bieden voor uw project.

Zonnepanelen prijs

Wilt u meer weten over het kostenplaatje van zonnepanelen voor uw pand? En vraagt u zich al hoeveel zonnepanelen u precies nodig heeft? Vraag ons dan gerust om meer informatie. Wij helpen u graag verder en maken een transparante offerte voor u op. Zo kunt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen van E-Activ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons team van zonnepanelen installateurs is er voor u. Laten we samen de kracht van de zon benutten en werken aan een duurzame toekomst!